E-kontakti kokemuksia naisen näkökulmasta

By | October 13, 2017

Tässä noin kuukausi sitten tuli netissä vastaan tarjous E-kontaktilta, jossa luvattiin ilmaista kokeilujaksoa kaikille uusille jäsenille kuun loppuun asti. No ainoa kokemus oikeastaan nettideittailusta mulla on Tinderin kautta, mutta ajattelin että hei, mikäs tässä nyt olisi heikkoutena ja tein itelleni tilin sitten E-kontaktiin.

Ennen sitä luin tälläisen arvostelun E-kontaktista, ja vaikka toi palvelu nyt onkin suunnattu enemmän vanhemmille nettitreffaajille, niin ajattelin sitä kuitenkin kokeilla. Jos ei nappaa, niin ei tarvii sitten maksaa mitään.

e-kontakti kokemuksia

Ensikokemukset

Ensimmäinen kokemus oli ainakin se, että tää oli ihan erilaista kuin Tinderin käyttö. Tinder on niin helppo ja nopea, ja siinä ei oikein tarvii itse tehdä mitään, muuta kuin siis vedellä luurin näyttöä vasemmalla tai oikealla. Nyt piti E-kontaktissa oikeasti tehdä jotakin, ja aloitin sitten kokeilemalla sitä hakua.

Sen haun kautta pystyi todella tarkkaankin hakea just sellaisia kundeja kuin itse halusi. Niitä kriteerejä oli tosi paljon, ja kokeilin aluksi laittamalla suunnilleen sellaiset unelmamiehen kriteerit. No yllätys yllätys, ei tullu kauhean montaa matchia.

Ja kun tolla haulla leikin, niin kyllä siinä huomasin vähän sen ongelman, että mun ikäiset tyypit on aika paljon enemmän muissa palveluissa kuin tuolla E-kontaktissa. Varmaan jollekkin 30 – 50 vuotiaalle toi palvelu olisi tosi hyvä, mutta tälleen kun oma ikä alkaa vielä kakkosella, niin toi tarjonta oli aika paljon rajatumpaa kuin jos mukaan olisi ottanut just noita vähän vanhempia.

Mitä päätin sitten tehdä

E-kontakti oli kyllä ihan hyvä palvelu, mutta se ei ollut sitten kyllä mulle suunnattu. Suurin ongelma oli just toi nuorempien ihmisten vähyys, ja vähän se että ne jotka siellä oli oli monesti joko kuolleita tilejä tai hieman erilaisia ihmisiä. Tinderissä on se hyvä nykyään kun siellä on kaikenlaisia ihmisiä. E-kontaktissa oli selvästi tietyntyylisiä ihmisiä hakeutunut, jotka ei olleet ihan sitä mun tyyppiä.

Sen takia mäkin lopetin jo parin päivän päästä mun tilin käyttämisen, ja en enään maksanut kun oma kokeiluaika oli lopussa. Jälkimakuna jäi se, että toi on kyllä ihan toimivat treffisivusto varmasti, mutta tehty ja suunnattu selvästi mua vanhemmille.

Ei siis mun juttu, mutta varmasti osalle ihan loistava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *