Lomareissailua koiran kanssa

By | July 13, 2017

Meikä on ollut nyt reilun viikon kesälomalla, joka on aina ehdottomasti se vuoden huippukohta, ainakin omalla kohdallani (en kyllä tiedä ketään, kelle se ei olisi).

Tänä vuonna teinkin jotain ihan erilaista kuin mitä oon koskaan aikaisemmin tehnyt. Sen sijaan että olisin lähtenyt ulkomailla, päätinkin ottaa koiran mukaan, ja tehdä reissua ympäri tätä meidän kotimaatamme Suomea.

En oo aikaisemmin oikein kiertänyt Suomea kunnolla. Lapissa käynyt pari kertaa, samoin joskus lännessa ja idässä, mutta ei koskaan oikein silleen kunnolla. Samalla olen saanut käyty tapaamassa vanhoja kavereita, jotka on muuttanut ympäri Suomea, sekä muita sukulaisia ja tuttuja. Yöpyminen on tullut siis halvaksi ja mukavaksi, ja vain 1 yö tähän mennessä oon viettänyt hotellissa, johon sai ottaa koiran mukaan.

Suomalainen mökki

Voittaako suomalaista mökkiä oikein mikään?

Toi mun koira Massi on tykännyt kanssa ihan älyttömästi, kun se yleensä viettää vaan niin paljon aikaa kotona. En tiedä mitä se oikein ajattelee, kun koko ajan tulee uusia maisemia ja hajuja, sekä tietenkin ihmisiä. Ainakin on pojalla uni tullut silmään usein tällä reissulla 😀 Ekaa kertaa joutu pitämään päällään myös koiran pelastusliiviä, jonka hankin koirientarvikkeet.fi sivuston artikkelin perusteella. Oli poika nimittäin ekaa kertaa veneessä, ja ihan ihmeissään. Harvoimpa minäkään nyt veneessä olen, joten se oli kyllä tosi kivaa meille kummallekin.

Mikolla on töitä vielä tämä viikko, jonka jälkeen mennään yhdessä mökkeilemään joksikin aikaa. Onkin ollut vähän hassua reissata vain koiran kanssa, mutta tavallaan ihan hauskaa. Tosi kiva kyllä nähdä taas Mikkoa, ja mennä sen kanssa sitten huilailemaan mökille. Aika rankkaa tää on sinällään ollut, kun ollaan ajettu aika pitkiä matkoja, ja sitten kun kokoajan on melkein ihmisiä ympärillä. Kiva on ollut nähdä niitä, mutta välillä tuntuu että olisi kiva olla vain koiran kanssa kahdestaan. No kohta sitä on aika jo mennä kotiin päin takaisin.

Mutta jos siis joskus mietitte mitä sitä tekisi kesällä, niin voin kyllä tosi vahvasti suositella tätä ideaa. On ollut hieman erilaista matkailua, mutta tosi nättejä maisemia ja on Suomen luonto kyllä tosi kaunis näin kesäisin.

Voin suositellä lämpimästi tätä Suomen matkailua, toimii kyllä hyvin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *